top of page

2022 metų Šiaulių krašto atlikėjų kalendorius




Ir vėl darbščioji komanda muzikos mylėtojams paruošė tikrą staigmeną, juk Kalėdos, nes kaip ir praeitais metais, taip ir šiais reikia to džiugesio. Jau galima įsigyti labai lymited edišon Šiaulių muzikų 2022 metų kalendorių „TAYKAYKAA“, iliustruotą meniniais muzikų portretais.

Kalendorių piešė mūsų bičiulis, Šiaulių miesto patriotas, pasaulio dailininkas, performeris, muzikas ir vizionierius Paulius Arlauskas „Puka“, gyvenantis kraterio šerdyje Lietuvos viduryje... Praeityje grojęs alternatyvioje grupėje „Žuwys“. Rezultac stulbinantis i da žinom iš kur gaut tokia gėria.

Ne vieną dešimtmetį Paulius piešia tapo braižo savita technika, kuri reikalauja įpatingo kruopštumo, todėl jam buvo įdomu pasinerti į šitą muzikų atvaizdavimo sferą, kur nėra jokių ribų.

Kalendoriuje išvysite 12 naujų su Šiauliais siejamų kolektyvų ar atlikėjų: grupes Colours of Bubbles, Pekla, „Dagilėlio“ vadovą maestro Remigijų Adomaitį, estrados primadoną Vitaliją Katunskytę, kompozitorių ir atlikėją Gediminą Dapkevičių, Amžiną atilsį legendinį estrados solistą Adolfą Jarulį, nepaprastai talentingą kuriančią dainininkę Rūtą Ščiogolevaitę, reperius JBC, „kiečiausią“ kanklininkę Kristina Kupryte. Lithuanian national instrument Kanklės , kompozitorių pedagogą ir muzikantą Vadimą Kamrazerį, DJ Vidmantą Čepkauską aka V, muzikantą, kompozitorių, audiovizualinių performansų autorių ir atlikėją Gintautas Gascevičius Ginc. Kalendoriuje išryškintos mūsų akimis žaismingos ir muzikantams svarbios datos bei reikšmingiausi Lietuvos įvykiai.

Šiemet kalendorius interaktyvus – kiekvieno kalendoriaus mėnesį rasite QR kodą, kurį būtinai skenuokite ir išgirskite mėnesio dainą.

Kitais metais bus tęsinys - III. Ir jau žinome, koks menininkas šiaulietis tai padarys!

Kalendorius labai limited edition, parduodame tik 100 vienetų, tai kas norit – skubėkit, nelaukit. Norintys įsigyti kalendorių, tegu rašo el. adresu jazz@atomas.lt, jie gaus sąskaičikes numerį ir kitas instrukcijas. Kalendoriaus kaina – 13 eurų, galima atsiimti ir Šiauliuose. Jeigu reikia siuntimo – papildomas mokestis. Nepykit, jei siuntos vėluos, matot, kas dedas per tą pandemiją. Bet nebijokit, karendorius galioj visus metus, neprapuls. O gražiausia tai, kad kiekvieno mėnesio atlikėją gerbiejai galės įsirėmint ir švęst jo gimtadienį. Endžuojinkit.


bottom of page